(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Стаття присвячена формуванню екологічної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників закладів ресторанного господарства за умов упровадження принципів системи НАССР в навчально-виробничий процес. Надана коротка характеристика принципів системи НАССР, що призначена для використання операторами ринку послуг з метою запобігання виникненню небезпек, пов’язаних зі зберіганням, виробництвом та реалізацією кулінарних виробів. Зокрема приділена увага питанню поводження з відходами виробництва та зі сміттям – одному з ключових аспектів системи НАССР.