(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
У публікації зазначено сфери цифрової компетенції педагогів відповідно Європейської рамки цифрової компетентності для освітян. Розглянуто можливі інструменти самоооцінювання цифрових навичок педагогів професійного навчання, а саме: національний тест на цифрову грамотність «Цифрограм для вчителів», онлайн сервіс SELFIE.