(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Представлено практичний досвід співпраці закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу» зі стейкхолдерами в умовах дуального навчання. Особлива увага приділена трьохсторонньому договору та нормативно-правовій базі при його розробці.