(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Запровадження державно-приватного партнерства в систему професійної освіти зумовлено низкою чинників. Зокрема, виділено сім чинників. Для реалізації державно-приватного партнерства в професійній освіті створюється відповідна модель. Для її впровадження в практику діяльності закладів професійної (професійно-технічної) освіти розробляється технологія, яка гарантує отримання запланованого результату.