(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Розкрито та описано питання створення сучасної науково-методичної системи ліцею, що забезпечує безперервність розвитку дослідницької компетентності вчителя-філолога. Проведено аналіз форм педагогічної взаємодії для професійного розвитку вчителя української мови та літератури. Висвітлено особливості дослідницької діяльності. Сформульовано власне бачення перспектив професійного розвитку вчителя в сучасній системі науково-методичної роботи.