(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Задля успішного працевлаштування випускників та розвитку їх підприємницьких навичок на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти Луганської області та України в цілому ефективно функціонують центри розвитку кар’єри. Вони допомагатимуть молоді знайти першу роботу, а також адаптувати знання та вміння до потреб ринку праці. Центри стали помічниками випускників не тільки у пошуку своєї майбутньої роботи, але й сприяють у підготовці до початку кар’єрного шляху. Матеріали даної статті демонструють регіональну діяльність у цьому напрямі, розкривають певні здобутки та деякі проблеми в окремих компонентах.