(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Актуальність дослідження зумовлена інтенсивним розвитком вищої економічної освіти в Україні та гострим запитом суспільства й вітчизняної економіки на підготовку фахівців, готових до реалізації професійної кар’єри в умовах розвитку малого бізнесу.