(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
У статті визначено прогресивну категорію населення, від якої безпосередньо залежить розвиток України під час та по завершенню воєнного стану. Підняте проблемне питання незайнятості молоді України в складних умовах розвитку сучасної економіки, які супроводжуються щоденними змінами суспільних і економічних відносин між країнами світу. Підкреслено переваги молодіжного підприємництва для забезпечення ефективної зайнятості молоді та створення нових малих підприємств і додаткових робочих місць. Описано практичну складову реалізації питання молодіжного підприємництва при підготовці кваліфікованих робітників у закладах професійної (професійно-технічної) освіти.