(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Сучасний світ стоїть перед нагальною потребою змінити свою економічну парадигму на більш сталу та екологічно збалансовану. У цьому контексті концепція зеленої економіки набуває все більшого значення, визнаючи необхідність збереження природних ресурсів та зниження викидів шкідливих речовин у атмосферу. Досвід країн ЄС є цінним джерелом для України у впровадженні зелених ініціатив та політик, спрямованих на зменшення впливу економіки на навколишнє середовище та створення сталого розвитку. Аналіз цієї теми допоможе розкрити перспективи зеленого розвитку в Україні та визначити шляхи його реалізації.