(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розкрито сутність поняття «самозарадність» як мультидисциплінарного різнорівневого феномена, пов’язаного зі здатністю певного індивідуального чи колективного суб’єкта «давати собі раду». Обґрунтовано значення самозарадності для розвитку молодіжного підприємництва та повоєнного відновлення економіки.