(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Однією з найважливіших умов підвищення якості професійної підготовки майбутніх медичних працівників є покращення відбору молоді. Сучасний фахівець може успішно виконати свої функції лише тоді, коли він має ґрунтовні теоретичні знання, що дозволяють йому успішно вирішувати на їх основі конкретні практичні завдання, безперервно підвищувати свою професійну майстерність, оновлювати та поповнювати свої знання. Отже студенти медичного коледжу мають бути озброєні новітніми досягненнями науки. При цьому організаційні форми, засоби, методи та прийоми навчання повинні сприяти глибокому, міцному оволодінню фундаментальними теоретичними знаннями та вміннями, застосовуванню їх на практиці.