(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Враховуючи актуальність повоєнної відбудови України, важливого значення набуває підготовка кваліфікованих робітників, в т. ч. так званих «творчих» професій. Однією з таких є професія «Різьбяр по дереву та бересту», яку можна опанувати у Білоцерківському професійному ліцеї. Різьбяр по дереву й до наших днів залишається одним з національних видів ужиткового мистецтва. Після закінчення навчання випускники можуть працювати на підприємствах з виробництва художніх виробів. За бажанням можна започаткувати власну справу з виготовлення власної продукції.