(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
В умовах воєнного часу, в епоху науково-технічного прогресу та тотальної цифровізації усіх сфер життя сучасного соціуму, у вирі та розмаїтті джерел, каналів, шляхів пошуку інформації та її впливу на людину ХХІ ст., в ситуації серйозних викликів перед професійно-технічною освітою виникає необхідність суттєвого переформатування освітнього середовища та процесу на змішану форму, посилення потреби у вдосконаленні фахових компетентностей педагогічних працівників, у покращенні медіаграмотності усіх учасників освітнього процесу.