(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Порушено питання вдосконалення мотивації фахівців у сфері соціальної освіти до роботи в онлайн-форматі відповідно до європейського досвіду та практики. Доведено, що варіативність професійно важливих якостей фахівців соціальної сфери пов’язана зі складністю і різноманітністю функцій, які вони виконують в умовах взаємодії з різними контингентами в постійно мінливих соціально-професійних умовах діяльності. Висвітлена значущість онлайн-освіти в глобальному та національному вимірах. Проведено аналітичний огляд результатів дослідження.