(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
У системі фахової передвищої дизайн-освіти має приділятись більше уваги урізноманітненню форм розвитку професійної та підприємницької компетентностей. Аналізуючи педагогічну практику ВСП “ФКМД КНУТД” (м. Київ), вважаємо, що позааудиторні дизайн-проєкти як засіб актуалізації індивідуальних творчих якостей та поштовху до самостійної дизайн-діяльності можуть ефективно і цілісно розвивати зазначені компетентності, які є запорукою розвитку малого бізнесу та будуть необхідною умовою повоєнної відбудови економіки країни.