(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розглядаються педагогічні умови розвитку творчого потенціалу майбутніх суднових механіків у процесі фахової підготовки. Розкрито сутність педагогічних умов у освітньому процесі закладу фахової передвищої освіти морського профілю та їхній вплив на розвиток творчого потенціалу майбутніх суднових механіків