(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
У підрозділі розглядаються аспекти, пов’язані із підвищенням якості педагогічної діяльності викладачів загальноосвітніх дисциплін закладів професійної освіти. Висвітлюються особливості сучасної загальноосвітньої підготовки учнів, аналізується стан професійної освіти, зміст Типової освітньої програми, освітні втрати, результати PISA. Робиться висновок про необхідність системного розвитку професійної компетентності викладачів загальноосвітніх дисциплін.