(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розглядається проблема оцінювання якості професійної підготовки в системі фахової передвищої освіти як важливої передумови досягнення сталого розвитку суспільства, інструмента дієвого управління конкурентоспроможністю трудового потенціалу країни. Для створення та результативного використання системи оцінювання у закладі освіти потрібно чітко визначити критерії, принципи та функції оцінювання якості професійної підготовки фахівців.