(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті проаналізовані результати опитувань студентів німецьких університетів, які навчаються за дуальною формою здобуття освіти. Авторами встановлено, що в Німеччині молодь обирає дуальне навчання керуючись економічною й академічною мотивацією. Зауважено на необхідності створення та закріплення зв’язків між різними пріоритетами зацікавлених сторін – університета, соціального партнера і здобувача освіти