(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
На основі аналізу законодавчих актів і нормативно-правових документів схарактеризовано поняття «якість професійної (професійно-технічної) освіти» та складові системи її забезпечення; з урахуванням сучасних потреб споживачів освітніх послуг акцентовано увагу на особливостях визначення орієнтирів функціонування системи внутрішнього забезпечення якості у закладах професійної (професійно-технічної) освіти на засадах принципів, управлінських технологій і механізмів державно-приватного партнерства