(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті висвітлено вітчизняний та зарубіжний досвід використання інформаційно-комунікативних технологій у профорієнтаційній роботі і консультуванні з кар’єри учнівської молоді. Розглянуто відповідні портали, що функціонують в Україні та за кордоном. Визначено напрями використання інформаційно-комунікативних технологій у профорієнтаційній роботі і консультуванні з кар’єри.