(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Розглянуто особливості проведення консультування з молодіжного підприємництва на базі Чернівецького вищого комерційного училища Державного торговельно-економічного університету. Окреслено сучасні тенденції в консультуванні з молодіжного підприємництва та досліджено інноваційні підходи. Визначено ефективні методи розвитку підприємницького мислення, зокрема участь у Таборах підприємництва та Ярмарках молодіжного підприємництва EXPO. Проаналізовано основні напрямки і форми роботи Центру розвитку професійної кар’єри Училища, консультанти якого надають інформаційні та інші послуги про спектр і види підприємництва, варіанти та способи відкриття власної справи тощо