(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті розглядаються сучасні підходи до формування компетентностей у здобувачів закладу професійно-технічної освіти. Аналізуються нові нормативні документи, що регулюють діяльність закладів професійної освіти, та їх вплив на освітній процес. Особлива увага приділяється впровадженню дуальної освіти, цифровізації навчання та інтеграції ключових і професійних компетентностей