(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Цифрова трансформація професійної освіти вимагає нових підходів до оцінювання якості підготовки кваліфікованих робітників. Проаналізовано сучасні методи оцінювання, що базуються на цифрових платформах професійної підготовки, включаючи автоматизовані системи моніторингу, навчальну аналітику та адаптивні технології оцінювання. Особливу увагу приділено персоналізованому зворотному зв’язку, аналізу цифрового сліду та використанню штучного інтелекту для вдосконалення освітнього процесу. Запропоновано рекомендації щодо ефективного впровадження цифрових платформ для підвищення якості професійної підготовки.