(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Сучасна освітня система активно реагує на виклики суспільства, впроваджуючи нові технології в освітній процес. Однією з таких технологій є цифрові технології, які сприяють підвищити якість освітнього процесу та мотивувати здобувачів освіти до активної пізнавальної діяльності. При цьому слід продумувати специфіку інтеграції її під час уроку. Цифрові технології дозволяють зробити процес навчання мобільним, диференційованим та індивідуальним.