(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Оцінка ефективності викладацької діяльності є обов’язковою умовою забезпечення функціонування системи управління якістю освіти. Оцінювання дозволяє контролювати зміну кадрового потенціалу, активність роботи, виявляти та підтримувати позитивні тенденції у роботі викладацького складу. Це визначає необхідність впровадження багатофакторної системи індивідуального оцінювання якості роботи викладача.