(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2022)
У роботі висвітлена проблема оцінювання творчих робіт.Підкреслено, що креативність, тобто нестандартний підхід до вирішенняпроблем, – це одна з найважливіших рис особистості, запорука її успіху.Доведено, що необхідне вироблення максимально чітких, детальноопрацьованих критеріїв оцінювання учнівських робіт.