(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Охарактеризовано сервіси інформаційно-цифрових систем, що нині широко використовуються для оцінювання результативності діяльності наукових і науково-педагогічних працівників, підрозділів закладів вищої освіти та наукових установ. Акцентовано увагу на представленні профілю наукового і науково-педагогічного працівника у соціальних мережах. Обґрунтовано особливості їх використання для розвитку наукової кар’єри.