(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2022)
З метою виявлення особливостей освітньої галузі проаналізовано ситуацію на ринку праці України станом на 01.10.2022 р. Виявлено і конкретизовано ознаки того, що попит на освітян перевищує пропозицію. Проаналізовано ті галузевідиспропорції, усунення яких є прерогативою освітньої галузі в частині досягнення кваліфікаційної відповідності безробітних і незайнятих вакансій. Окреслено масштаб необхідності і напрями модернізації освітньої галузі.