(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2022)
У поданому інформативному матеріалі представлено аналітику щодо проблем сучасної науково-освітньої діяльності, яка нині є однією з обов’язкових умов успішного існування будь-якої країни та пріоритетом у розвитку громадянського суспільства. Завданням наукової академічної установи є забезпечення належного рівня реалізації освітньо-наукових програм у сфері гуманітаристики з урахуванням викликів сьогодення, зокрема залучення в освітній процес етнонаціональних компонентів.