МЕТОДИКА СТВОРЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ НАВЧАЛЬНИХ ПОСІБНИКІВ ЗАСОБАМИ ХМАРНОГО СЕРВІСУ GOOGLЕ SITES (Інноваційна професійна освіта, 2023)
У публікації зосереджено увагу на методиці продукування електронних навчальних посібників засобами хмарної технології Google Sites, яка нині є сервісом із багатовекторним меню, дає змогу не лише розташувати електронний навчальний текст, а й спроєктувати освітній матеріал у таблицях, схемах, блоках, додати відео, зображення, презентації, створити систему діагностування програмних результатів навчання (тести, творчі завдання, вправи різних типів). Сформульовано визначення поняття «методика створення електронних посібників», визначено підходи, класичні та специфічні принципи, етапи укладання електронних посібників засобами хмарного сервісу Google Sites.
Keywords: електронний посібник, хмарний сервіс Google Sites, методика створення електронного посібника