ІНСТРУМЕНТИ САМОООЦІНЮВАННЯ ЦИФРОВИХ НАВИЧОК ПЕДАГОГІВ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ (Інноваційна професійна освіта, 2023)
У публікації зазначено сфери цифрової компетенції педагогів відповідно Європейської рамки цифрової компетентності для освітян. Розглянуто можливі інструменти самоооцінювання цифрових навичок педагогів професійного навчання, а саме: національний тест на цифрову грамотність «Цифрограм для вчителів», онлайн сервіс SELFIE.
Keywords: Цифрові навички педагогів, цифрові компетенції, педагоги професійного навчання, інструменти самооцінювання цифрових навичок