МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ПРОФЕСІЙНОЮ (ПРОФЕСІЙНО- ТЕХНІЧНОЮ) ОСВІТОЮ В УМОВАХ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАPТНЕРСТВА (Інноваційна професійна освіта, 2023)
У статті розглядається поняття «методи управління», порушується проблема формування і розвитку методів управління професійною (професійно-технічною) освітою в умовах державно-приватного партнерства. Досліджено й охарактеризовано основні методи управління, які є найбільш ефективними в управлінні системою професійної (професійно-технічної) освіти в умовах державно-приватного партнерства. Визначено принципи формування системи методів управління в умовах  партнерської взаємодії.
Keywords: методи управління; організаційно-адміністративні, економічні та соціально-психологічні методи, методи управління в умовах державно-приватного партнерства