ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ (Інноваційна професійна освіта, 2023)
У статті проаналізовано інноваційні підходи підготовки здобувачів фахової передвищої освіти України. Розкрито необхідність в інноваційних підходах особистісно-орієнтованої співпраці викладача та здобувача освіти.
Keywords: інноваційні педагогічні технології, інновації, компетентність, фахова передвища освіта