РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ КЕРІВНИКІВ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ПІДПРИЄМСТВ ПОШТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ: ПОГЛЯД НА ПРОБЛЕМУ (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Стаття присвячена проблемі розвитку професійної культури керівників структурних підрозділів підприємств поштового зв'язку. Доведено потребу постійного та системного навчання та професійного розвитку керівників, створення умов для інновацій та змін на підприємствах поштового зв’язку. Зроблено висновок про те, що розвиток професійної культури є ключовим елементом стратегії розвитку підприємства, який дає змогу залучати та підтримувати талановитих співробітників, забезпечувати високу якість продукції та послуг, зміцнювати позиції компанії на ринку й розширювати бізнес.
Keywords: професійна культура, керівники структурних підрозділів, поштовий зв'язок, підприємства поштового зв'язку, інновації