ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ З ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА ДО МОЛОДІЖНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Актуальність дослідження зумовлена інтенсивним розвитком вищої економічної освіти в Україні та гострим запитом суспільства й вітчизняної економіки на підготовку фахівців, готових до реалізації професійної кар’єри в умовах розвитку малого бізнесу.
Keywords: бакалаври з економіки, молодіжне підприємництво, підприємницька діяльність, стейкхолдери