ВИКОРИСТАННЯ ВІРТУАЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ КОМПЛЕКСІВ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Очне навчання, безсумнівно, є цінним у багатьох галузях, але у віртуального навчання є переваги, які слід враховувати під час професійної підготовки кваліфікованих робітників. Віртуальні навчальні комплекси є корисним інструментом якщоосвітній процес організовано у віртуальному або змодельованому середовищі, коли здобувачі освіти та викладачі знаходяться в різних місцях. Встановлено, що віртуальне навчання може проводитися, як очно так й дистанційно.
Keywords: професійна освіта, віртуальний навчальний комплекс (ВНК), навчальний контент, кваліфікований робітник, професійна підготовка