МЕТОДИ ТА ЕТАПИ КОНСУЛЬТУВАННЯ З МОЛОДІЖНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Створення умов для підтримки молодіжного підприємництва, передбачає в закладах професійної (професійно-технічної) освіти організацію проведенняконсультування здобувачів освіти з молодіжного підприємництва. Актуальність визначення методів та етапів консультування з молодіжного підприємництва обумовлена тим, що в даний час цей вид психологічної підтримки затребуваний готовністю майбутніх кваліфікованих робітників до підприємницької діяльності.
Keywords: професійна освіта, молодіжне підприємництво, кваліфікований робітник, методи консультування