ОСОБЛИВОСТІ ДИСТАНЦІЙНОГО І ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ У ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
У статті проаналізовано особливості дистанційного та змішаного навчання у закладах професійної освіти. Дистанційне та змішане навчання сьогодні є особливо актуальним у підготовці кваліфікованих робітничих кадрів. Представлено досвід роботи педагогічного колективу ВПУ №25 м. Хмельницького щодо впровадження в освітнє середовище дистанційного та змішаного навчання.
Keywords: заклад професійної освіти, дистанційне навчання, змішане навчання, освітнє середовище