ДІАГНОСТУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ ДО САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ В УМОВАХ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
У статті автор висвітлює діагностику готовності майбутніх кваліфікованих робітників до самостійної роботи в умовах змішаного навчання. Зазначаєтруднощі з якими стикаються здобувачі освіти при виконання самостійних робіт в умовах змішаного навчання. Розкриває зміст технічної, психологічної й професійної готовностей в структурі методики організації самостійної роботи майбутніх кваліфікованих робітників в умовах змішаного навчання та її сутність, вплив діагностики на якість організації самостійних робіт й їх виконання майбутніми кваліфікованими робітниками.
Keywords: мішане навчання, самостійна робота, готовність майбутніх кваліфікованих робітників, діагностика готовності, методика організації самостійних робіт