ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ ФАХОВИХ КОЛЕДЖІВ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
У поданому матеріалі наведено результати аналізу дефініцій «умова», «педагогічна умова», «педагогічна умова розвитку професійної компетентності педагогічних працівників фахових коледжів». Засобами експертної оцінки визначено перелік основних педагогічних умов неперервного професійного розвитку викладачів коледжів. Зроблено висновок, що експериментально визначені педагогічні умови при їхзабезпеченні є базисними елементами системи професійного розвитку викладачів у коледжі.
Keywords: професійна компетентність, фаховий коледж, педагогічна умова, викладач, професійний розвиток