ТРИВАЛИЙ СТРЕС ПІД ЧАС ВІЙНИ: У ЧОМУ НЕБЕЗПЕКА ТА ЯКІ Є ОЗНАКИ ПСИХІЧНОГО РОЗЛАДУ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Служба психологічної допомоги призначена для підвищення якості оперативних та службових завдань, а також ефективного функціонування всієї системи органів Національної поліції; мінімізувати шкоду, спричинену впливом небезпечних для життя та психогенних факторів на працівників; сприяти збереженню людського потенціалу, підтримувати високий рівень професійної та бойової готовності працівників. Таким чином, службу психологічного забезпечення оперативної діяльності органів та підрозділів Національної поліції України можна по праву розглядати як специфічний вид соціальної служби, що є основним суб’єктом реалізації соціальної роботи в правоохоронних органах.
Keywords: психологічна допомога, Національна поліція, стрес, стресові ситуації, допомога, ПТСР