ФОРМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЦИФРОВОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Застосування «цифрових» технологій в освіті – наразі одна з найбільш важливих і стійких тенденцій розвитку світового освітнього процесу. Вони дозволяють інтенсифікувати освітній процес, збільшити швидкість та якість сприйняття, розуміння та засвоєння знань.
Keywords: цифрові технології, електронні інструменти, пристрої, ресурси, проєктування