ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ МАЙБУТНІХ СУДНОВИХ МЕХАНІКІВ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розглядаються педагогічні умови розвитку творчого потенціалу майбутніх суднових механіків у процесі фахової підготовки. Розкрито сутність педагогічнихумов у освітньому процесі закладу фахової передвищої освіти морського профілю та їхній вплив на розвиток творчого потенціалу майбутніх суднових механіків
Keywords: творчий потенціал; майбутні суднові механіки; чинники; педагогічні умови; фахова передвища освіта