ВИКОРИСТАННЯ ЗМІШАНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПУБЛІЧНОМУ АДМІНІСТРУВАННІ ОСВІТИ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Досліджено проблемні аспекти адаптації педагогічних кадрів до змішаних технологій у публічному адмініструванні освіти. Виокремлено та проаналізованомоделі змішаних технологій в публічному адмініструванні освіти. Акцентовано увагу на проблемах, що виникають у викладачів та адміністраторів при використанні інноваційних технологій та перспективних векторах подальшоговпровадження змішаних технологій у публічному адмініструванні освіти.
Keywords: змішані технології навчання, публічне адміністрування освіти, адаптація