ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ І ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ У КОРОЛІВСТВІ НІДЕРЛАНДИ: ОСОБЛИВОСТІ ЗАКОНОДАВЧОЇ БАЗИ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Розглянуто особливості забезпечення якості професійної освіти і підготовки фахівців у Королівстві Нідерланди, що базується на чіткій законодавчій базі, включно із законами про обов’язкову освіту, освіту дорослих і професійно-технічну освіту, вищу професійну освіту та наукові дослідження. Описано роль інституційних механізмів контролю якості та акредитації програм професійної освіти і підготовки відповідно до стандартів якості
Keywords: професійна освіта і підготовка, система забезпечення якості, законодавча база, інституційні механізми, Королівство Нідерланди