ВИКОРИСТАННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Обґрунтовано шляхи вивчення та впровадження енергоефективних технологій в закладах професійної (професійно-технічної) освіти через застосування методики проєктного навчання
Keywords: проєктне навчання, енергоефективність, екологія, будівельна галузь, навколишнє середовище, кваліфікований робітник, професійна освіта, енергоресурси, позитивна мотивація