ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ У ПІДВИЩЕННІ ЯКОСТІ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Оцінка ефективності викладацької діяльності є обов'язковою умовою забезпечення функціонування системи управління якістю освіти.Оцінювання дозволяє контролювати зміну кадрового потенціалу, активність роботи, виявляти та підтримувати позитивні тенденції у роботі викладацького складу. Це визначає необхідність впровадження багатофакторної системиіндивідуального оцінювання якості роботи викладача.
Keywords: діяльність викладачів, оцінка ефективності діяльності, система управління якістю освіти, система оцінювання якості роботи викладача