РОЗВИТОК ЗАГАЛЬНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ У ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Заявлено про актуальність розвитку загальних компетентностей у здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії. Представлено загальні компетентності, визначені в освітньо-науковій програм «Професійна освіта» зі спеціальності 015 Професійна освіта. Проаналізовано загальні компетентності інструментальної, міжособистісної та системної груп.
Keywords: загальні компетентності, здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії, освітньо-наукова програма